MOENA

1
The need for a link between the car park and the town center led to the design of a natural river park. the design philosophy has been to not affect the nature of the place with invasive interventions which would compromise the appearance
characteristic mountain for the protection of pre-existing natural. It ‘was then designed a series of modular furniture and furniture that allow the use of the park in a more naturalistic view dell’implementabilità possible. For the areas of
park there is a recovery of the turf and functional traits.

\Serverhparchivio studio batoniARCHIVIO 2013CON (concorsi)�\Serverhparchivio studio batoniARCHIVIO 2013CON (concorsi)�\Serverhparchivio studio batoniARCHIVIO 2013CON (concorsi)�\Serverhparchivio studio batoniARCHIVIO 2013CON (concorsi)�24320Concorso d’idee per la realizzazione di un
parcheggio di testata in località Longea
2013 project / Studio Batoni

Moena / Trento


Related Projects